Kontakt

Kontakt os på: support@puppyboheme.com

Hvis din henvendelse drejer sig om ombytning eller retur henviser vi til vores handelsbetingelser, hvor du kan læse alt om proceduren for dette.

 

OMBYTNING

Ønsker du at ombytte en vare (fx. en sele til en større størrelse), laver du bare en ny bestilling på den vare du ønsker i stedet på webshoppen og skriver en note ved betaling om at du ønsker at ombytte en vare. Vi sender så en returlabel til dig gratis, til den vare, som du ønsker at returnere. Den nye vare sendes med det samme og vi refunderer beløbet for varen du sender retur, når vi har modtaget denne.

Ønsker du at ombytte et eller flere produkter til et andet/flere produkter kan vi arrangere det ved at du skriver til: support@puppyboheme.com

Vi dækker ikke returfragt udenfor Danmark ved ombytning. 

 

RETUR

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på puppyboheme.com. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du a) har modtaget din vare b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives til support@puppyboheme.com

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan købe en returlabel her til 49 kr, (dette beløb dækker dele af beløbet vi bliver opkrævet af DAO for levering af pakken til vores returlager.) eller selv vælge fragtfirma at sende med.

Bemærk dog at returpakkken skal sendes til vores adresse, da vi ikke har mulighed for at hente pakker i posthus/pakkeshops/nærbokse mv. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

Produkter kan ikke returneres hvis de:

1. Har været vasket

2. Har været udsat for røg

3. Har spor af hundehår

4. Generelt ikke fremstår som nye

5. Original indpakning mangler

6. Prismærker er klippet af

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Puppy Bohème

Sigynsgade 42, 1.tv

2200 København N

HUSK! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.